Το σημερινό web πέρασε από τη φάση της "έκπληξης" και της λογικής των δημοσίων σχέσεων (ευτυχώς!) στο σκληρό εμπορικό ανταγωνισμό και τη δημιουργία καναλιών επικοινωνίας της επιχείρησης ή του οργανισμού με τους πελάτες ή το κοινό του. Ο καινούργιος κόσμος του διαδικτύου είναι συναρπαστικός, γιατί δημιουργεί διαρκώς καινούργιες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Η παραδοσιακή πρακτική του web design ελάχιστα ή καθόλου μπορεί να προσφέρει πλέον.

Το Internet Studio εξειδικεύεται σε εφαρμογές cms από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης τους, περίπου δύο δεκαετίες πριν και έχει περάσει όλο το φάσμα της εξέλιξης τους. Σήμερα μπορεί να προσφέρει δυναμικές εφαρμογές, υψηλής λειτουργικότητας, σχεδιασμένες με γνώμονα την ανάπτυξη και την κερδοφορία της επιχείρησης για την οποία δημιουργούμε την ιστοσελίδα. Ασφάλεια και αισθητική με εγγυημένες προδιαγραφές συμπληρώνουν την εικόνα ενός website, που αναβαθμίζεται διαρκώς και αποτελεί πραγματικό εργαλείο στα επιχειρηματικά σχέδια κάθε μεγάλης επιχείρησης ή απλά ενός καταστήματος ή επαγγελματία.

Όλοι και χωρίς εξαίρεση, μπορούν να ωφεληθούν από τη διαδικτυακή τους παρουσία. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό που μπορούν να διαθέσουν τα αποτελέσματα θα έρθουν σταδιακά και θα ωφελήσουν την επιχείρηση. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες του Internet Studio, θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή και να διαθέσετε αυτά που πρέπει, συμπιέζοντας πάντα το κόστος.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην κατασκευή ιστοσελίδων λέμε cms now! γιατί με χαμηλό σχετικά κόστος μπορούμε να σας διασφαλίσουμε μια επιτυχημένη παρουσία στο internet.
CMS now!

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search