Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η φιλοξενία Ιστού είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης περιεχομένου που επιτρέπει την πρόσβαση σε ιστότοπους στο Διαδίκτυο.

Τι είναι το Web Hosting

Εάν μια επιχείρηση θέλει να είναι προσβάσιμη στους πελάτες σε μια φυσική τοποθεσία, νοικιάζει έναν εμπορικό χώρο και στη συνέχεια ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό. Ομοίως, οι ιστότοποι πρέπει να είναι συνδεδεμένοι με διακομιστές προσβάσιμους στο Διαδίκτυο για να είναι προσβάσιμοι από το κοινό.

Ως απλό ορισμό του web hosting, σκεφτείτε το ως μια υπηρεσία, όπου μπορείτε να νοικιάσετε χώρο στον διακομιστή μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για να δώσετε στους πελάτες πρόσβαση στην εικονική βιτρίνα της εταιρείας σας. Είναι σαν να νοικιάζεις εικονικό εμπορικό χώρο στον Παγκόσμιο Ιστό.

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Φιλοξενία ιστοσελίδων

Πως λειτουργεί

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η φιλοξενία Ιστού είναι μέσω υπηρεσιών που αποθηκεύουν ιστοσελίδες (που συλλογικά είναι ιστότοποι) σε διακομιστές όπου στη συνέχεια ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, καθιστώντας τις προσβάσιμες στον Ιστό.

Με πιο τεχνικούς όρους, οι διακομιστές όχι μόνο αποθηκεύουν ιστοσελίδες, αλλά επικοινωνούν και ανταποκρίνονται σε αιτήματα. Όταν ένας χρήστης πληκτρολογεί μια διεύθυνση ιστού, γνωστή και ως URL, αυτοί οι διακομιστές εντοπίζουν και εμφανίζουν την αντίστοιχη σελίδα ιστότοπου.

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search