Φιλοξενία email

Η φιλοξενία email είναι μια υπηρεσία που εκτελεί διακομιστές email και παρέχει υπηρεσίες email για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν email χρησιμοποιώντας τους προσαρμοσμένους λογαριασμούς email τους που βασίζονται σε δικό τους όνομα χώρου - domain name.

Email Services Pro

Για τη λειτουργία της επιχείρησής σας, το Email Services Pro σας διευκολύνει ώστε να έχετε τη δική σας, εξατομικευμένη διεύθυνση email.

Παρέχει μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά για να διευκολύνουν τη διαχείριση του email της επιχείρησής σας.

Το πακέτο Email Services Pro είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την οποία το Internet Studio σας παρέχει λογαριασμό ηλεκτρικού ταχυδρομείου, μέσω επιλεγμένου και εξειδικευμένου, παρόχου. Στην συνέχεια αυτή η υπηρεσία συνδέεται με ασφαλή τρόπο με τον server σας. Η υπηρεσία Email Services Pro συνεργάζεται με όλα τα πακέτα φιλοξενίας.

Οι επιχειρήσεις επωφελούνται από την ευελιξία και τη δύναμη των επαγγελματικών υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γιατί να επιλέξετε το Linux Hosting Pro για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας

Πάντα σε επαφή

Πάντα σε επαφή

Φιλικό προς κινητά, σας βοηθάμε να κρατάτε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε. Χρησιμοποιήστε το webmail φιλικό προς κινητά ή συνδεθείτε από την αγαπημένη σας εφαρμογή email, όπως το iPhone, και το email θα συγχρονιστεί αυτόματα με τη συσκευή σας, καθιστώντας εύκολη τη διατήρηση επαφής όπου κι αν βρίσκεστε.
Anti-Spam και Anti-Malware

Anti-Spam και Anti-Malware

Προστατεύουμε εσάς και τον οργανισμό σας. Χρησιμοποιώντας το φιλτράρισμα αλληλογραφίας εταιρικής κατηγορίας του Email Services Pro το email σας σαρώνεται για ανεπιθύμητα μηνύματα, ιούς και κακόβουλο λογισμικό πολύ πριν φτάσει στο γραμματοκιβώτιό σας, διασφαλίζοντας ότι ο οργανισμός σας προστατεύεται από πολλαπλές απειλές.
Εργαλεία Συνεργασίας

Εργαλεία Συνεργασίας

Η συνεργασία μίας επιχειρηματικής ομάδας μπορεί να είναι προκλητική κάποιες φορές. Ωστόσο, με κοινόχρηστες εγγραφές ημερολογίου, βιβλία διευθύνσεων, εργασίες, αρχεία, ακόμη και γραμματοκιβώτια, διευκολύνουμε τις ομάδες να μοιράζονται δεδομένα και να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Πληροφορίες για τη λειτουργία ενός πακέτου Email Services Pro

  • Η περίοδος αγοράς φιλοξενίας είναι ένα έτος
  • Η ανανέωση της περιόδου γίνεται αυτόματα εκτός εάν έχει οριστεί διαφορετικά
  • Οι τιμές παραμένουν σταθερές για τα πακέτα αναβάθμισης - εάν χρειαστεί αναβάθμιση πριν την ολοκλήρωση της περιόδου λειτουργίας
  • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
  • Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται μετά τη πληρωμή του μέσω του συστήματός μας
  • To Internet Studio δεν διατηρεί backup των email και των άλλων δεδομένων, καθώς πρόκειται για εξωτερική υπηρεσία. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την φύλαξη  των αρχείων του.
  • Κάποια από τα χαρακτηριστικά του πακέτου που αγοράζετε, ενδέχεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της περιόδου που η υπηρεσία βρίσκεται σε ισχύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι serves αναβαθμίζονται για λόγους ασφαλείας, όπως και τα προγράμματα.

Πακέτα φιλοξενίας ιδανικά για επιχειρήσεις.

Στο Internet Studio καταγράψαμε και μελετήσαμε επί σειρά ετών, τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων στην Αίγινα, που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Τα πακέτα φιλοξενίας Linux Hosting Pro του Internet Studio παρέχουν δύναμη και ευελιξία, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου διαδικτύου.
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Αίγινα

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search