Προστασία προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της συμβατότητάς μας με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενημερώσαμε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σας ζητούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους αναθεωρημένους Όρους Χρήσης, καθώς και την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.


Εισαγωγή:

Το Internet Studio, που από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως "internetstudio.gr", είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε η επιχείρηση υπηρεσιών διαδικτύου Γεώργιος Στριγάρης - Διαδικτυακές Εφαρμογές, που εδρεύει στην Αίγινα, στην οδό Αντωνίου Πελεκάνου 8 - Τ.Κ. 18010, με ΑΦΜ 035712365 - ΔΟΥ A’ Πειραιά, τηλ. 2297025627. Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί την νέα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του internetstudio.gr, η οποία εναρμονίζεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.


Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Ο επισκέπτης του internetstudio.gr έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί ελεύθερα στην ιστοσελίδα χωρίς να χρειαστεί να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Οι υπηρεσίες του internetstudio.gr παρέχονται αποκλειστικά προς επιχειρήσεις. Για την παραγγελία υπηρεσιών και προϊόντων τα απαραίτητα στοιχεία ένα εταιρικό email r) μέσα από το οποίο θα σας σταλούν οι πληροφορίες της υπηρεσίας σας και θα γίνει η υποστήριξή της. Η εγγραφή στο σύστημα μπορεί να γίνει μόνο με την αγορά μίας υπηρεσίας. Κατά συνέπεια αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε μόνο ένα εταιρικό email για την επεξεργασία των παραγγελιών σας και για την επικοινωνία μαζί σας.

Σε καμία περίπτωση δεν παρέχουμε, με οποιονδήποτε τρόπο στοιχεία σε τρίτους. Συλλέγουμε τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες. Περιορίζουμε τις πληροφορίες που μεταδίδονται στο ελάχιστο δυνατό.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να αποκαλύψετε, να τροποποιήσετε, να αποκλείσετε ή να διαγράψετε τις αποθηκευμένες πληροφορίες σας, με την είσοδό σας στο σύστημα μας. Αυτές τις δυνατότητες τις παρέχει το σύστημα μας.

Πιο αναλυτικά:

Διεύθυνση IP. Η διεύθυνση IP συλλέγεται προσωρινά κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή ιστού. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση της ασφάλειας του ιστοτόπου μας και για την αποφυγή καταχρήσεων.

Υποστήριξη με υποβολή αιτήσεων, μέσω του συστήματος ticket system. Οποιεσδήποτε αναγνωρίσιμες πληροφορίες που παρέχετε όταν ζητάτε υποστήριξη μέσω των ιδιωτικών υποβολών αιτήσεων (εισιτηρίων) του συστήματος συμπεριλαμβάνουν, αλλά περιορίζονται σε πληροφορίες σύνδεσης στους ιστότοπούς σας και σε οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές πληροφορίες που μπορείτε να δώσετε εθελοντικά. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη λογαριασμού και, γενικά, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

Πληροφορίες στις φόρμες επικοινωνίας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε εθελοντικά με την υποβολή μιας φόρμας επικοινωνίας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας ή σε άλλα σημεία της. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

Επαλήθευση δύο βημάτων / ασφάλεια λογαριασμού. Πληροφορίες που παρέχονται ή δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και χρήσης του συστήματος επαλήθευσης δύο βημάτων (Two - factor authentication) για τη διασφάλιση του αρχείου καταγραφής του λογαριασμού σας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για την παροχή της λειτουργικότητας επαλήθευσης δύο βημάτων του ιστότοπού μας. Οι πληροφορίες επαλήθευσης δύο βημάτων δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμες πληροφορίες, αλλά αν αποθηκευτούν σε συνδυασμό με το αναγνωριστικό του λογαριασμού χρήστη, ενδέχεται να είναι έμμεση ταυτοποίηση.

Προσωπικά στοιχεία των ανηλίκων. Δεν επιτρέπουμε στους ανηλίκους να χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Οποιοσδήποτε λογαριασμός διαπιστώνεται κατά παράβαση αυτού του όρου θα τερματιστεί χωρίς επιστροφή χρημάτων και όλες οι πληροφορίες που αφορούν αυτόν τον λογαριασμό χρήστη θα διαγραφούν. Οι υπηρεσίες του internetstudio.gr παρέχονται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις.

Στοιχεία που αφορούν την τιμολόγηση. Η παροχή των στοιχείων σας σχετικά με την τιμολόγηση απαιτείται νομικά σύμφωνα με την οδηγία ΦΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ενσωμάτωσή της στους τοπικούς φορολογικούς νόμους. Είναι παράνομο να σας παρέχουμε μία υπηρεσία χωρίς να εκδώσετε τιμολόγιο που απαιτεί αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας. Όπως αναφέραμε ήδη, συλλέγουμε μόνο ένα εταιρικό email επικοινωνίας. Οι παραγγελίες σας και τα στοιχεία διασφαλίζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του GDPR και τους τοπικούς νόμους προστασίας δεδομένων. Αυτού του τύπου η διαχείριση είναι απαραίτητη για τους παρακάτω λόγους:

Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες φιλοξενίας, κατασκευής και όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες υποστήριξης που έχουμε συμφωνήσει.

Όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα αιτημάτων υποστήριξης, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Επίσης επεξεργαζόμαστε αυτόματα τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το χειρισμό του αιτήματός σας.

Όταν χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας μας, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Επίσης επεξεργαζόμαστε αυτόματα τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το χειρισμό του αιτήματός σας.

Όταν είστε συνδρομητής, επεξεργαζόμαστε αυτόματα τα στοιχεία σας για να στείλουμε αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά μηνύματα συναλλαγών, δηλαδή υπενθυμίσεις σχετικά με την λήξη της συνδρομής σας και τυχόν αλλαγές στην κατάσταση της συνδρομής σας μαζί μας.

Η νομική βάση.  Τα στοιχεία συλλέγονται και τηρούνται στο πλαίσιο της συμμόρφωσης μας με την έννομη υποχρέωση που επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Δεν χρησιμοποιούμαι τα στοιχειά σας για αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Οι μοναδικές αυτοματοποιημένες ενέργειες σχετίζονται με τον υπολογισμό του ΦΠΑ και τον υπολογισμό των περιόδων ισχύος των συνδρομών σας.

Χρήστη των στοιχείων σας για λόγους marketing. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας προκειμένου να υλοποιήσουμε σκοπούς marketing.

Διάρκεια. Διατηρούμε τα στοιχεία της επιχείρησή σας, για όσο διάστημα έχουμε μια επιχειρηματική σχέση μαζί σας. Είμαστε, επίσης, νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τις πληροφορίες τιμολόγησης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Η πρόσβαση στα δεδομένα σας. Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να κάνετε έλεγχο για τα στοιχεία σας που διατηρούμε στο αρχείο σας. Μπορείτε να τα διορθώσετε, να λάβετε ένα αντίγραφο ή να τα διαγράψετε.

Όροι χρήσης και Πολιτική Cookies. Προκειμένου ο κάτοχος των υπηρεσιών του internetstudio.gr να μπορεί να τις χρησιμοποιεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια οφείλει να αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Cookies.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε στο internetstudio.gr στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2297025627.

Ο πελάτης - συνδρομητής έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να υποβάλει τα σχετικά παράπονα. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κηφισίας 1-3, Т.К. 115 23, Αθήνα ή στην ιστοσελίδα www.dpa.gr.

Τελευταία αναθεώρηση: 24 Μαΐου 2018.

H συνέχιση χρήσης των υπηρεσιών μας από τις 25 Μαΐου 2018 και έπειτα, συνεπάγεται την αποδοχή τους.