Φιλοξενία ιστοσελίδων σε Linux Pro

Για τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων επιχειρήσεων, η επιλογή ενός αξιόπιστου παρόχου φιλοξενίας είναι ζωτικής σημασίας. Η επιλογή σας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στα έσοδα και στην ικανοποίηση των πελατών, διασφαλίζουμε ότι αυτές οι επιπτώσεις θα είναι θετικές!

Linux Hosting Pro

Ιδανικό για τη φιλοξενία ιστοσελίδων επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe και bar, καθώς και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, που απαιτούν υψηλή ταχύτητα και άμεση διαθεσιμότητα πόρων.

Απολαύστε αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης, σε συνδυασμό με τα πανίσχυρα εργαλεία ανοιχτού κώδικα για εκπληκτικά εύκολη διαχείριση ιστότοπου, όλα με την εγγύηση της εξαιρετικής υποστήριξης του Internet Studio.

Αναγνωρισμένο ως στιβαρό, προσαρμόσιμο και εξαιρετικά λειτουργικό, το Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε UNIX, ιδανικό για πολλούς χρήστες και πολλαπλές εργασίες.

Γιατί να επιλέξετε το Linux Hosting Pro για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Τα δεδομένα σας είναι σε ασφαλή χέρια. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα δεδομένα σας για εσάς, γι' αυτό και τα δημιουργούμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ως μέρος των αυστηρών διαδικασιών ανάκτησης από καταστροφές.

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για 7 ημέρες χωρίς επιπλέον κόστος και, επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε απεριόριστο αριθμό επαναφορών χωρίς χρέωση.
SSD Accelerated Storage

SSD Accelerated Storage

Αποθηκευτικός χώρος επόμενης γενιάς στάνταρ. Οι κοινόχρηστοι διακομιστές φιλοξενίας μας επωφελούνται τώρα από αποθήκευση με επιτάχυνση SSD, παρέχοντας απαράμιλλη ταχύτητα και απόδοση για τον ιστότοπό σας.

Οι σελίδες φορτώνουν γρηγορότερα, οι βάσεις δεδομένων αποκρίνονται σαν αστραπή και τα αντίγραφα ασφαλείας εκτελούνται με απίστευτες ταχύτητες.
Ποια είναι τα κύρια οφέλη του Linux

Ποια είναι τα κύρια οφέλη του Linux

Ως λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, όχι μόνο το Linux είναι δωρεάν, μειώνοντας το κόστος της φιλοξενίας σας. Υπάρχει επίσης μια παγκόσμια κοινότητα ειδικευμένων προγραμματιστών που τη βελτιώνουν συνεχώς για να παρέχουν πρόσθετη απόδοση, λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Αυτό βοηθά τον ιστότοπό σας να αποδίδει καλύτερα, να κάνει περισσότερα πράγματα και να παραμένει ασφαλής.

Πληροφορίες για τη λειτουργία ενός πακέτου φιλοξενίας Linux Hosting Pro

  • Η περίοδος αγοράς φιλοξενίας είναι ένα έτος
  • Η ανανέωση της περιόδου γίνεται αυτόματα εκτός εάν έχει οριστεί διαφορετικά
  • Οι τιμές παραμένουν σταθερές για τα πακέτα αναβάθμισης - εάν χρειαστεί αναβάθμιση πριν την ολοκλήρωση της περιόδου λειτουργίας
  • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
  • Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται μετά τη πληρωμή του μέσω του συστήματός μας
  • To Internet Studio διατηρεί backup των servers. Οι κάτοχοι των ιστοσελίδων θα πρέπει να διατηρούν τα δικά τους backups ή να μας υποβάλλουν αίτημα για ξεχωριστά backup, ορίζοντας περίοδο
  • Κάποια από τα χαρακτηριστικά του server που αγοράζεται, όσο αφορά τις εκδόσεις των προγραμμάτων τους, ενδέχεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της περιόδου της φιλοξενίας σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι serves αναβαθμίζονται για λόγους ασφαλείας. Λαμβάνουμε πάντα μέριμνα για την ομαλή μετάβαση της ιστοσελίδας σας, χωρίς να υπάρχει downtime.

Πακέτα φιλοξενίας ιδανικά για επιχειρήσεις.

Στο Internet Studio καταγράψαμε και μελετήσαμε επί σειρά ετών, τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων στην Αίγινα, που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Τα πακέτα φιλοξενίας Linux Hosting Pro του Internet Studio παρέχουν δύναμη και ευελιξία, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου διαδικτύου.
Φιλοξενία ιστοσελίδων - Αίγινα

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search