Websites


Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε έναν εντυπωσιακό και αποτελεσματικό ιστότοπο, που έχει σχεδιαστεί εξειδικευμένα για να παρέχει ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Ο ιστότοπός σας είναι η ηλεκτρονική βιτρίνα σας που όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, ακόμη και στον πιο πολυσύχναστο δρόμο να βρίσκεται, εάν δεν λειτουργεί σωστά δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Basic

700.00€

 • Ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις
 • 5 optimized σελίδες περιεχομένου
 • Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης
 • Photo Gallery
 • Σελίδα επικοινωνίας
 • OpenStreetMap
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας
 • Σύνδεση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Κατασκευασμένο με Joomla

Advanced

1.000.00€

 • Ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις
 • 20 optimized σελίδες περιεχομένου
 • Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης
 • Photo & Video Gallery
 • Σελίδα επικοινωνίας
 • OpenStreetMap
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας
 • Σύνδεση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Κατασκευασμένο με Joomla

Eshop Deluxe

1.400.00€

 • Ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις
 • Κατάλληλο για όλα τα eshop
 • Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης
 • Photo & Video Gallery
 • Σελίδα επικοινωνίας
 • OpenStreetMap
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας
 • Σύνδεση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Κατασκευασμένο με Wordpress WooCommerce ή Joomla - Virtuemart (δεν περιλαμβάνεται η φωτογράφιση των προϊόντων)

Χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας:

 

Τι χρειάζεται για την κατασκευή;

Στις σημερινές συνθήκες του έντονου επιχειρηματικού ανταγωνισμού η ιστοσελίδα ή αλλιώς το website είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που μπορεί να λειτουργήσει θετικότατα τόσο στην επικοινωνία της επιχείρησης με τους πελάτες ή τους προμηθευτές της, όσο και στην αύξηση των πωλήσεων. Το πως θα "λειτουργήσει" ένα website σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες της επιχείρησης, κατά συνέπεια πρέπει να υπάρχουν κάποιοι στόχοι πριν την κατασκευή του. Αυτοί είναι που οδηγούν στις σωστές σχεδιαστικές επιλογές. Για τη δημιουργία ενός website χρειάζονται τρία απλά πράγματα: Το domain name, το όνομα χώρου δηλαδή. Είναι του τύπου onoma.gr ή onoma.com κτλ όπου φυσικά στη λέξη "onoma" αντιστοιχεί ο τίτλος της επιχείρησης σας. Τις περισσότερες φορές και εφόσον αναφερόμαστε σε ελληνικές επιχειρήσεις το όνομα χώρου έχει κατάληξη .gr
 
Το δεύτερο στοιχείο είναι η ύπαρξη ενός server, ενός υπολογιστικού συστήματος δηλαδή που είναι ικανό να αντεπεξέλθει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της ιστοσελίδας. Καθώς θα ήταν αδιανόητο μία μικρή επιχείρηση να πρέπει να αγοράσει έναν server για να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα της, στην αγορά έχουν αναπτυχθεί τα λεγόμενα "πακέτα φιλοξενίας". Αυτά αφορούν την ετήσια ενοικίαση ενός μέρους του server ώστε από εκεί να παρουσιάζεται η ιστοσελίδα. Το Internet Studio διαθέτει μερικά από τα καλύτερα πακέτα φιλοξενίας στην ελληνική αγορά. Για το τέλος αφήσαμε το σχεδιαστικό κομμάτι. Αυτό αφορά τον ειδικό σχεδιασμό των ιστοσελίδων με κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά ή ακόμη και videos, με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να εξυπηρετούν την εύκολη περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα και αφετέρου να αντιπροσωπεύουν το "περιεχόμενο" ή την εικόνα της επιχείρησης.

Τι υλικό θα χρειαστώ για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Το υλικό το οποίο θα πρέπει να μας αποστείλετε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρηση σας. Φροντίσουμε με μεγάλη προσοχή να συλλέξουμε από την αρχή το αναγκαίο υλικό και να το ψηφιοποιήσουμε (όταν αυτό χρειάζεται). Έχουμε επενδύσει σε φωτογραφικό και άλλο εξοπλισμό, ώστε η παρουσίαση της επιχείρησης σας να αναδεικνύει το έργο της και να ενισχύει την εικόνα της. Εσείς από την δική σας μεριά θα πρέπει να αφιερώσετε το πολύ μία - δύο ώρες ώστε να συγκεντρώσετε το υλικό που θα σας ζητήσουμε. Σε όλα τα επίπεδα της κατασκευή φροντίζουμε να έχουμε εναλλακτικές λύσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που έχει συμφωνηθεί από την αρχή. Πάντως σε γενικές γραμμές το υλικό για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας αποτελείται από 3 επιμέρους κατηγορίες: Λογότυπο. Φυσικά αφορά το λογότυπο της επιχείρησης σας ή ακόμη και τα λογότυπα των εταιρειών που αντιπροσωπεύετε ή των εταιρειών που είστε προμηθευτής και θέλετε να παρουσιάσετε. Φροντίζουμε το λογότυπο σας να επεξεργαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατάλληλο για το internet.

Αρκετές επιχειρήσεις συμβαίνει να μην έχουν έτοιμο ψηφιοποιημένο λογότυπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να το ψηφιοποιήσουμε εμείς για εσάς, αρκεί βέβαια να μα στείλετε την επαγγελματική σας κάρτα (που θα έχει τυπωμένο το λογότυπο σας) ή κάτι άλλο π.χ. υλικό συσκευασίας κτλ. Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσουμε ώστε η επεξεργασία του να είναι άρτια. Τέλος αν δεν έχετε καθόλου λογότυπο, μπορούμε να σας κατασκευάσουμε εμείς ένα. Κείμενα. Τα κείμενα είναι το "Α και το Ω" στα επιμέρους στοιχεία μιας ιστοσελίδας, γιατί έχουν ως βασικό στόχο σε λίγες μόνο γραμμές να εξηγήσουν και να ενημερώσουν τους πελάτες σας για το αντικείμενο της επιχείρηση σας. Μπορούμε τα κείμενα να τα γράψουμε εμείς για εσάς, όπως επίσης να ψηφιοποιήσουμε κείμενα τα οποία είναι γραμμένα σε κάποιο έντυπο. Φωτογραφικό υλικό. Είναι απαραίτητο για την παρουσίαση των προϊόντων σας, ενώ είναι πολύ χρήσιμες ακόμη και για την παρουσίαση άυλων προϊόντων όπως είναι οι υπηρεσίες ή ειδικές κατηγορίες προϊόντων π.χ. software κτλ.

Εάν δεν έχετε φωτογραφίες μπορούμε να φωτογραφίσουμε εμείς τα προϊόντα σας, τους χώρους της επιχείρησης σας, του καταστήματος σας και ότι άλλο είναι αναγκαίο. Μπορούμε επίσης να ψηφιοποιήσουμε για εσάς έντυπες φωτογραφίες που δεν μπορούν να αναπαραχθούν με άλλον τρόπο. Οργανώνουμε με τέτοιο τρόπο τη συλλογή του υλικού, ώστε πραγματικά γίνεται μία πολύ εύκολη διαδικασία.

Η διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδας.

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας με τα σύγχρονα συστήματα δημιουργίας και κατασκευής του Internet Studio είναι μία απλή και αποτελεσματική διαδικασία, που πραγματοποιείται μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, που από την πολύχρονη εμπειρία μας έχει αποδειχτεί ότι "δουλεύουν" και οδηγούν τεκμηριωμένα σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμεί ο υπεύθυνος της επιχείρησης και εμείς στο Internet Studio να μπορούμε να διασφαλίσουμε τα υψηλά κριτήρια ποιότητας που έχουμε θέσει σε όλους τους τομείς της εργασίας μας. Οι εργασίες εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, μέσα σε οροθετημένα χρονοδιαγράμματα.

Τα βήματα που ακολουθούμε για την δημιουργία της ιστοσελίδας είναι τα ακόλουθα: Επικοινωνούμε μαζί σας μας δίνεται όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την επιχείρηση σας, αλλά και όσα εσείς θα θέλατε να παρουσιάζονται στο website σας. Κάνουμε ανάλυση των δεδομένων και σε μία εργάσιμη ημέρα σας αποστέλλουμε τις πληροφορίες για το κόστος κατασκευής και το χρονοδιάγραμμα εργασιών. Από τη στιγμή που αποδεχθείτε την πρόταση μας, ξεκινούμε την κατασκευή της ιστοσελίδας φροντίζοντας πάντα να βρισκόμαστε εντός των χρονικών πλαισίων που έχουμε θέσει. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής μπορείτε να δείτε την πρόοδο των εργασιών και ολοκληρώνουμε όταν πλέον το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιεί απόλυτα.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μίας ιστοσελίδας;

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας στο Internet Studio ξεκινά από τα 700 ευρώ. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η φιλοξενία στους servers μας, η οποία θα πρέπει να υπολογιστεί ότι ξεκινά από τα 120 ευρώ το χρόνο. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το κόστος του domain name για παράδειγμα toonomasas.gr το κόστος του οποίου είναι 25 ευρώ για δύο χρόνια.

Οι τιμές αφορούιν στην κατασκευή του site από το γραφείο μας και δεν περιλαμβάνουν το κόστος των ανανεώσεων ή το ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης (εάν αυτό χρειαστεί), τη φωτογράφιση και άλλες υπηρεσίες..