Η πραγματικότητα του σημερινού internet κάνει περισσότερο από ποτέ επιτακτική την ανάγκη για εξειδίκευση, προσαρμογή, αναβάθμιση, ανανέωση και μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν να διατηρήσουν τους πελάτες - επισκέπτες της ιστοσελίδας σας ικανοποιημένους και φυσικά να αυξήσουν το επισκεψημοτητά της. Για τον σκοπό αυτό η μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες σας.

Η προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα δεν σταματά ποτέ. Καθώς οι απαιτήσεις του διαδικτύου αυξάνουν καθημερινά Το Internet Studio επικεντρώνει το ενδιαφέρον του σε ικανές λύσεις, που προσφέρουν σταθερότητα και ευελιξία. Για 26 χρόνια συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε σύγχρονες λύσεις.

Εδώ, δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευής ιστοσελίδων και την ολοκλήρωση του συνολικού σχεδιασμού μέσα στα οριοθετημένα χρονικά πλαίσια.

Θεωρούμε ότι κέντρο αναφοράς σε ένα project είναι να επικοινωνήσουμε τις ιδέες των πελατών μας με high-impact σχεδιασμό και τεχνολογικές λύσεις. Προς την κατεύθυνση αυτή προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας, ώστε να αντιληφθούν το πως θα μπορέσουν να εκμεταλλευθούν προς όφελος τους τις σύγχρονες τάσεις στο διαδίκτυο, δημιουργώντας έτσι μια αμφίδρομη σχέση μαζί τους που αποδεδειγμένα καταλήγει σε θετικά αποτελέσματα.

Πιστεύουμε ότι η δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρικής παρουσίασης στο διαδίκτυο πρέπει να είναι εύκολη και προσιτή. Η υποχρέωσή μας είναι να παράσχουμε σε σας την καλύτερη ποιότητα και τις πλέον εξελιγμένες υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Το Internet Studio προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων: Υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας web sites, φιλοξενία σε τελευταίας τεχνολογίας servers, υψηλής ποιότητας online εφαρμογές, streaming tv and radio, back-end development, κατασκευή και επίβλεψη online καταστημάτων (e-commerce), προώθηση στις μηχανές αναζήτησης SEO, στρατηγικές digital marketing και παραγωγής περιεχομένου.

Δραστηριοποιούμαστε στον προγραμματισμό από το 1984 και επιχειρηματικά στη διαφήμιση και στο marketing από το 1992.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε με επιτυχία τα επιχειρηματικά σας σχέδια στο διαδίκτυο και να απολαμβάνετε μεγιστοποιημένη αποδοτικότητα από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και της διαδικτυακής σας παρουσίας σε όλους τους τομείς.

Γιώργος Στριγάρης

Image

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search