Booking system

Πολλές κρατήσεις δωματίων.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση περισσότερων από ένα δωματίων σε μία μόνο κράτηση. Κατά τη διαδικασία κράτησης, θα βλέπουν τα διαθέσιμα δωμάτια για την επιλεγμένη περίοδο και μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα δωμάτια και τον αριθμό των επισκεπτών.
Απλές online κρατήσεις δωματίων.

Η διαδικασία κρατήσεων βήμα προς βήμα παρέχει στους πελάτες μια θετική εμπειρία που επηρεάζει τα ποσοστά μετατροπής. Το 24x7 ανοικτό on-line front-desk ενθαρρύνει τους πελάτες να κάνουν κράτηση και να πραγματοποιούν επιγραμμικές πληρωμές επιτόπου.
Διαχείριση των κρατήσεων.

Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων επιτρέπει στους διαχειριστές να διαχειρίζονται τις κρατήσεις και τα στοιχεία των πελατών και να προσθέτουν τις κρατήσεις με μη αυτόματο τρόπο. Μπορούν να παρακολουθούν τις κρατήσεις βάσει ημερομηνίας και κατάστασης στο ημερολόγιο διαθεσιμότητας δωματίων.


Τιμές δωματίων και διαχείριση των τιμών.
 
Η διαχείριση των τιμών είναι πολύ εύκολη! Μπορείτε να ορίσετε τιμές με βάση τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται ένα δωμάτιο ή να ορίσετε μια προκαθορισμένη τιμή ανά νύχτα / δωμάτιο, να προσθέσετε διαφορετικές τιμές για κάθε ημέρα της εβδομάδας και προσαρμοσμένες / εποχιακές τιμές.
 
 
Όρια κρατήσεων

Οι χρήστες με πρόσβαση διαχειριστή στο Booking System μπορούν να ορίσουν ελάχιστες και μέγιστες διανυκτερεύσεις που μπορούν να κλείσουν από τους επισκέπτες για οποιοδήποτε τύπο δωματίου και εύρος ημερομηνιών και να προσαρμόσουν την ημέρα έναρξης της κράτησης (οποιαδήποτε / καθημερινές).
 
 
Σύστημα κουπονιών

Το ενσωματωμένο σύστημα κουπονιών σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Μπορείτε να προσθέσετε προκαθορισμένες ή ποσοστιαίες εκπτώσεις για διαφορετικές περιόδους, να δημιουργήσετε πακέτα διακοπών ή να κάνετε έκπτωση με τη μορφή διανυκτέρευσης ελεύθερης νύχτας.
 
 
Online και offline πληρωμές

Οι πύλες PayPal και Authorize.Net ενσωματώνονται στο σύστημα κράτησης ξενοδοχείων για την αυτοματοποίηση και διευκόλυνση των καταθέσεων και των τελικών πληρωμών. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε άλλες μεθόδους online πληρωμής και να προσαρμόσετε τις πληρωμές χωρίς σύνδεση.
 
 
Διαχείριση έξυπνων τιμολογίων

Δημιουργήστε ένα πρότυπο τιμολογίου προσθέτοντας την εταιρεία σας και λεπτομέρειες χρέωσης, αναθεωρήσετε τα τιμολόγια ανά πελάτη, παρακολουθήσετε την πρόοδο πληρωμής κλπ. Δημιουργήστε αυτόματα τιμολόγια για επιβεβαιωμένες κρατήσεις, εκτυπώστε και στείλτε τα με email.
 
 
Προσαρμοστέα φόρμα κράτησης

Χρησιμοποιώντας ένα απλό αναπτυσσόμενο μενού, μπορείτε να ορίσετε ποιες πληροφορίες πρέπει να ζητήσουν οι χρήστες κατά την κράτηση δωματίου. Μπορείτε εύκολα να ορίσετε προαιρετικά και υποχρεωτικά πεδία από το διαχειριστή του σεναρίου κρατήσεων ξενοδοχείων.
 
 
Όροι κράτησης.
 
 
Προσθέστε τους δικούς σας όρους και προϋποθέσεις κράτησης και ζητήστε από τους πελάτες σας να τους αποδεχτούν πριν υποβάλουν τις κρατήσεις τους. Η επικύρωση της JavaScript πραγματοποιείται από την είσοδο του χρήστη πριν την αποστολή των δεδομένων στη βάση δεδομένων..
 
 
 
Προηγμένες ρυθμίσεις εικόνας.

Μετά τη μεταφόρτωση εικόνων σε κάθε προφίλ αίθουσας, μπορείτε να τα περικόψετε, να τα συμπιέσετε και να τα υδατογραφήσετε απευθείας από το σενάριο κράτησης PHP. Μεταφέρετε και αποθέσετέ την για αναδιάταξη των εικόνων και ανασκόπηση της ανάλυσης και του μεγέθους τους.
 
 
Πολυγλωσσική υποστήριξη.
 
Μεταφράστε το σύστημα κράτησης δωματίων σε οποιαδήποτε γλώσσα και ενεργοποιήστε πολλαπλές γλώσσες στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Έτσι, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μπορούν εύκολα να μεταβούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα διαισθητικό σύστημα σημαίας.
 
 
Φιλικός πίνακας ελέγχου.
 
Ο σαφής πίνακας οργάνων θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις τελευταίες κρατήσεις, τα διαθέσιμα δωμάτια, την άφιξη και την έξοδο από τους επισκέπτες, κτλ. Δημιουργήστε αναφορές για συγκεκριμένες περιόδους, προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις και ρυθμίστε τις ρυθμίσεις όσο χρειάζεται.
 
 
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συστήματος.

Αποφύγετε τυχόν απώλεια πληροφοριών, πραγματοποιώντας τακτικά ένα αντίγραφο ασφαλείας των κρατήσεων και των αρχείων των κρατήσεων και των επισκεπτών σας. Καταχωρήστε ως διαχειριστή στη δέσμη ενεργειών κράτησης ξενοδοχείων και εκτελέστε το αντίγραφο ασφαλείας με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search