Joomla website

Το Joomla είναι ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα και να διαχειρίζεστε έναν δυναμικό ιστότοπο. Έχει μια διαισθητική διεπαφή διαχείρισης για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών και λειτουργιών που διαθέτει αυτό το ισχυρό CMS. Επιπλέον, υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν επεκτάσεις γραμμένες για το Joomla που επιτρέπουν στους χρήστες να επεκτείνουν τη λειτουργικότητά τους και να το προσαρμόσουν στους δικούς τους στόχους. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Joomla υποστηρίζεται από μια μεγάλη και φιλική κοινότητα, όπου οι αρχάριοι θα μπορούσαν πραγματικά να βασίζονται σε βοήθεια από πιο έμπειρα μέλη. 

Είναι σημαντικό να μην σκεφτόμαστε το Joomla ως μια περιορισμένη πλατφόρμα πάνω στην οποία κατασκευάζεται ένας συγκεκριμένος τύπος ιστότοπου, αλλά ένα εύρωστο σύνολο εργαλείων που καθιστά δυνατή τη σύνδεση των επισκεπτών με δεδομένα και μάλιστα με διάφορους τρόπους. Το εκτεταμένο σύνολο ολοκληρωμένων τεχνολογιών της Joomla εξουσιοδοτεί τους διαχειριστές τοποθεσιών και τους προγραμματιστές να καινοτομούν πολύ πέρα ​​από τα όρια μιας απλής ιστοσελίδας.

Το Joomla είναι ανοικτού κώδικα και αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να πληρώσετε. Κάθε τμήμα της πλατφόρμας Joomla είναι ανοιχτό για να το ελέγξετε και να το τροποποιήσετε για να ικανοποιήσετε τις ειδικές ανάγκες του ιστότοπού σας. Η εκτεταμένη κοινότητα ανάπτυξης extensions της Joomla έχει δημιουργήσει χιλιάδες πρόσθετες εφαρμογές, επεκτάσεις, πρότυπα και άλλες επιλογές, για να σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο το site σας χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικός στην ανάπτυξη ιστού.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι συμβάλλουν στο Joomla μόνο για να το θέσουν δωρεάν στο κοινό. Η απλή απάντηση είναι ότι υπάρχουν αρκετές εταιρείες που βασίζονται στην αρχή της παροχής λογισμικού και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που λειτουργούν με το περιβάλλον του Joomla. Αυτές οι εταιρείες και τα άτομα περνούν τις μέρες τους με πελάτες για να τους βοηθήσουν να μεταφέρουν τις φιλόδοξες ιδέες τους στο διαδίκτυο.

Η μεγάλη εμπειρία μας στις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης δικτυακών τόπων Joomla, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε επιτυχημένες ιστοσελίδες για κάθε είδους εταιρείες μικρού ή μεγάλου μεγέθους.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν στην διαδικτυακή τους παρουσία, είτε θέλουν να δημιουργήσουν έναν νέο δικτυακό τόπο είτε να τροποποιήσουν ένα υπάρχον. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει και υλοποιήσαμε με επιτυχία εκατοντάδες ιστοσελίδες όλα αυτά τα χρόνια. Δίνουμε προτεραιότητα στις απαιτήσεις σας και αναπτύσσουμε αξιόλογους ιστότοπους, προσαρμοσμένους για την επιχείρησή σας. Στο Internet Studio, προσφέρουμε οικονομικά αποδοτική ανάπτυξη ιστοσελίδων Joomla για να μεγιστοποιήσουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των πελατών μας.

Σήμερα, το Joomla είναι η ευρέως αποδεκτή πλατφόρμα CMS που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη προηγμένων επιχειρηματικών ιστοσελίδων, διαδικτυακών κοινοτήτων, πυλών ειδήσεων, ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες.

Με εκατομμύρια downloads σε όλο τον κόσμο, το Joomla γίνεται το πιο αξιόπιστο CMS για τη νέα γενιά του διαδικτύου που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λειτουργούν την ιστοσελίδα τους οι ίδιοι, προσθέτοντας και τροποποιώντας περιεχόμενο με ευκολία.

Χρησιμοποιώντας το Joomla, μπορείτε να επιλέξετε πρότυπα που θα σας δώσουν αμέτρητες δυνατότητες στο σχεδιασμό ενός δικτυακού τόπου για κάθε είδους επιχείρηση. Θα έχετε την ευκαιρία να το προσαρμόσετε για το δικό σας κοινό, ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησή σας.

Εδώ, στο Internet Studio κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με Joomla, ήδη από την πρώτη έκδοση της εφαρμογής το 2005, ενώ προγενέστερα και για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσαμε για την κατασκευή των ιστοσελίδων μας Mambo.

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search