Λήψη των email μέσω του Gmail. Για pop λογαριασμούς.

Συνδεθείτε στο gmail.com σας με το gmail email λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι πάνω δεξιά και στην επιλογή settings (ή ρυθμίσεις).
Κάντε κλικ στην επιλογή Accounts (ή Λογαριασμοί) και προχωρήστε στην επιλογή Add a POP3 mail account you own

Ανοίγει ένα popup. Εκεί πληκτρολογείται το εταιρικό email σας, δηλαδή το αντίστοιχο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

screenshot 16
Εδώ βάζετε τα υπόλοιπα στοιχεία σας. Είναι σχετικά εύκολα. Σημαντικό να αφήσετε κενό το πρώτο checkbox, Leave a copy of retrieved message on the server.
Μέχρι αυτό το σημείο έχουμε ζητήσει/εξουσιοδοτήσει το gmail να συνδέεται στον server μας και να αντλεί όλα τα emails μας από το inbox. Αυτό θα συμβαίνει κάθε 5 λεπτά ή και περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση. Άρα, μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να έχουμε στο περιβάλλον του gmail όλα τα emails που αποστέλλονται στο προσωπικό μας email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

screenshot 17

Στη συνέχεια:

Τώρα το gmail σας ρωτάει αν επιθυμείτε να αποστέλλετε emails ως Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από το περιβάλλον του gmail.

screenshot 18

Πληκτρολογείστε το όνομα σας.

Σε αυτό το βήμα το gmail σας ρωτάει με ποιο τρόπο θέλετε να αποστέλλονται τα email σας: μέσω του gmail ή μέσω του server του domain σας;

screenshot 19

Τέλος, για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία το gmail θέλει να επιβεβαιώσει πως είσαστε ο ιδιοκτήτης του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και για αυτό το λόγο αποστέλλει αυτόματα ένα κωδικό επιβεβαίωσης στο email που δηλώθηκε. Το πληκτρολογείτε και κάνετε click στο επόμενο.

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search