Πώς να αναβαθμίσετε το Joomla. Μάθετε πώς να διατηρείτε το Joomla ενημερωμένο.

Η διατήρηση της ενημέρωσης του Joomla σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Είναι επίσης πολύ εύκολο, όταν πρόκειται για αναβάθμιση μέσα στην ίδια κύρια έκδοση που χρησιμοποιείτε (major version). Ωστόσο, η διαδικασία μετάβασης από μια μείζονα έκδοση σε άλλη δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Αναβάθμιση εντός της ίδιας μεγάλης (major version) έκδοσης του Joomla.
Για να κάνετε αναβάθμιση του Joomla με μη αυτόματο τρόπο, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή διαχείρισης στη διεύθυνση http://yourdomain.com/administrator . Μόλις το κάνετε αυτό, το Joomla 3 θα ελέγξει αυτόματα για νέες εκδόσεις στο επίσημο αποθετήριο του. Εάν υπάρχει διαθέσιμη μια νέα έκδοση, θα δείτε μια ειδοποίηση στον πίνακα ελέγχου. Κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση τώρα για να συνεχίσετε. Σημαντικό: Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστοτόπου σας προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβάθμισης.

Σημαντικό: Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστοτόπου σας προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβάθμισης.Μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στη σελίδα ενημέρωσης του Joomla. Εδώ θα δείτε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα έκδοση του Joomla και την τελευταία έκδοση στην οποία θα αναβαθμίσετε τη διεύθυνση URL του πακέτου ενημέρωσης και τη μέθοδο εγκατάστασης. Δεν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές σε αυτό το σημείο - οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις θα πρέπει να λειτουργούν καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Install the update.Σε λίγα λεπτά, ο ιστότοπός σας στο Joomla θα αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με επιβεβαίωση για την επιτυχή ενημέρωση!

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search