Κάθε ασφαλής ιστοσελίδα μετράει! Let’s Encrypt SSL για όλους!

Αρκετές φορές την ημέρα αποστέλλουμε πληροφορίες επικοινωνίας, κωδικούς πρόσβασης ή πληροφορίες πληρωμής σε ιστότοπους. Χωρίς κρυπτογράφηση SSL, τα δεδομένα αυτά είναι ευάλωτα σε πιθανή κατάχρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε στους πελάτες μας όλων των πακέτων δωρεάν εγκατάσταση για το Let’s Encrypt SSL!

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη ενεργοποιήστε το FreeSSL και συμβάλλετε σε ένα ασφαλές Internet. Στείλτε σήμερα ένα αίτημα βοήθειας και θα το κάνουμε εμείς για εσάς!

Τι είναι όμως το Let's Encrypt;

Το Let's Encrypt είναι μια ελεύθερη, αυτοματοποιημένη και ανοικτή αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA), που εκτελείται προς όφελος του κοινού. Πρόκειται για μια υπηρεσία που παρέχεται από την Ομάδα Έρευνας για την Ασφάλεια στο Internet (ISRG).

Παρέχουμε στους χρήστες τα ψηφιακά πιστοποιητικά που χρειάζονται για να ενεργοποιήσουν το HTTPS (SSL / TLS) για τους ιστοτόπους, δωρεάν, με τον πιο φιλικό προς το χρήστη τρόπο. Αυτό το κάνουμε επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ιστό που να σέβεται περισσότερο το ιδιωτικό απόρρητο.

Οι βασικές αρχές πίσω από το Let's Encrypt είναι:

  • Free: Όποιος κατέχει ένα όνομα τομέα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κρυπτογράφηση Let's για να αποκτήσει ένα αξιόπιστο πιστοποιητικό με μηδενικό κόστος.
  • Automatic: Το λογισμικό που εκτελείται σε ένα διακομιστή web μπορεί να συνεργαστεί με την κρυπτογράφηση Let's και έτσι ο χρήστης να αποκτήσει χωρίς σύνθετες διαδικασίες ένα πιστοποιητικό, να το ρυθμίσει με ασφάλεια για χρήση και να φροντίσει αυτόματα για ανανέωση.
  • Secure: Η κρυπτογράφηση Let's serve, ως πλατφόρμα για την προώθηση βέλτιστων πρακτικών ασφαλείας TLS, τόσο στην πλευρά της CA όσο στον τομέα βοήθειας προς όσους διαχειρίζονται ιστοσελίδες, είναι να εξασφαλίσουν σωστά τους διακομιστές τους.
  • Transparent: Όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται ή ανακαλούνται καταγράφονται δημόσια και είναι διαθέσιμα για οποιονδήποτε να τα επιθεωρήσει.
  • Open: Το πρωτόκολλο αυτόματης έκδοσης και ανανέωσης δημοσιεύεται ως ανοικτό πρότυπο, που μπορούν να υιοθετήσουν κι άλλοι.
  • Cooperative: Όπως και τα ίδια τα πρωτόκολλα του διαδικτύου, το Let's Encrypt είναι μια κοινή προσπάθεια προς όφελος της κοινότητας, πέρα ​​από τον έλεγχο οποιουδήποτε οργανισμού.

Γι' αυτό εμείς εδώ στο Internet Studio λέμε: "Open Source Open Minds!".

Internet Studio

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παραγωγή περιεχομένου, Internet Marketing & SEO.
Αντωνίου Πελεκάνου 8
18010 Αίγινα.
Email: webmaster@internetstudio.gr
Τηλέφωνο: +30 22970 25627
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 95086209000

Search